Приветствую Вас Гость | RSS
Пятница
26.04.2024, 17:29
Все для тебя
Главная Регистрация Вход
Меню сайта

Категории раздела
Красота и Здоровье [436]
Женское Здоровье [7]
Ах эта свадьба.... [1]
Ты беременна [7]
Диеты [45]
Книги и Журналы [19]
Кулинария [54]
Истории из жизни [38]
Ты - Женщина [40]
Интимные подробности [19]
Светская жизнь [10]
Скачать МР3 [165]

Новости Партнеров

Реклама
Стать партнером | Купить рекламу

Последнее на Форуме

Наш опрос

Вы лично видели хоть раз в жизни НЛО?
Всего ответов: 117

Контакты

Инна 405888937
Юрий 488804488

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Главная » 2008 » Февраль » 4 » Бутерброди - швидка допомога на всі випадки свят
Бутерброди - швидка допомога на всі випадки свят
16:08
Бонусы за все on-line покупки
Під час новорічних свят у господинь зазвичай багато турбот, і найголовніша - як накрити святковий стіл, щоб і очікуваним гостям сподобалося, і раптових візитерів достойно прийняти і смачно нагодувати. Основні страви, напевно, вже вами заплановані, але їх треба розбавити закусками та різноманітними канапе та бутербродиками, але не простими - з маслом і ковбасою, а святковими. Справжній святковий бутерброд повинен мати, по-перше, гарний вигляд і, по-друге, пікантний смак. Також оформляти його треба свіжими овочами та зеленю і соусами. За правилами бутерброди подають на стіл на закусочних тарілках або на блюдах з плоскими краями, покривши їх паперовими серветками або серветками з тканини.

Взагалі, всі бутерброди треба робити невеликими за розміром, їх має бути зручно їсти і готувати не раніше ніж за 30 хвилин перед приходом гостей, щоб не зіпсувати продукти, адже бутерброд - це страва, що не передбачає тривалого зберігання.

Родинні свята за щедро накритим столом - це одне. А от вечірка не передбачає довгих посиденьок, проте пригощати гостей все одно треба, і тут найкращий варіант - знов закуски і легкі канапе, котрі можуть в цьому разі стати основною стравою, тож, про всяк випадок, треба знати декілька варіантів їх приготування. Сподіваймося, наші рецепти допоможуть вам при формуванні новорічного меню.

- Рибний бутерброд починається з приготування так званого домашнього паштету: перекрутіть оселедець з цибулею, зеленю, білим хлібом та вареним яйцем у блендері і намажте цю смачну суміш на тост або свіжий хліб.

- Також паштет для бутербродів можна приготувати і з інших продуктів, наприклад, паштет зі зварених накруто яєць. Для цього беремо варені яйця і відділяємо жовтки від білків та дрібнимо їх. Тепер на хліб треба намазати масло, на нього посипати дрібний білок, а зверху - жовток. Для кращого вигляду прикрасьте зеленю.

- Гриби шампіньйони - дуже популярний продукт для святкового столу, тож не будемо цим нехтувати для приготування гарячих бутербродів. Відваріть шампіньйони та поріжте їх на декілька частин. Тепер натріть сир та змішайте його з нарізаною зеленю. І останній крок - на приготовлені заздалегідь грінки з білого хлібу покладіть гриби, посипте зверху сир та поставте бутерброди у мікрохвильову піч на 1-2 хвилини саме перед подачею на стіл, коли гості вже зібралися.

- Чудово прикрасять новорічний стіл і закусочні бутерброди - канапе незвичної форми. Для їх приготування треба взяти не звичайний хліб, а готові корзиночки з тіста - тарталетки, які подаються з різними салатами (овочевими, рибними або м’ясними) всередині. До речі, таким чином можна приготувати не тільки закуски, а й десерти, якщо наповнити тарталетки фруктами з вершками або мармеладом.

- У цього бутерброда пікантний смак, до того ж, він дуже корисний. Спочатку приготуймо суміш з творогу. Для цього творог змішайте з зеленю, дрібно нарізаними крабовими паличками та додайте трохи майонезу. Тепер суміш намастіть на грінки білого хлібу - і смачно, і дуже ситно.

- Для такого варіанту вам знадобляться спеціальні шпажки для бутербродів. Тонко наріжте хліб, сир та шинку або варений яловичий язик і скріпіть це все шпажкою. І, щоб гостям було зручно їсти ці „кораблики”, і хліб, і сир, і шинка мають бути порізані на маленькі шматочки.

- Серед інгредієнтів для закусок нерідко фігурує часник, якій люблять за його гострий смак та користь для здоров’я. Плавлений сирок та зварене накруто яйце треба натерти на терці та додати до цієї суміші мелений часник. Тепер готуємо грінки (краще робити їх з чорного хлібу, але і батон підійде). Сирну суміш намажте на тости та прикрасьте їх зверху шматочком помідора.

Смачного!



Последние новости:
Категория: Кулинария | Просмотров: 1214 | Добавил: nysik546 | Рейтинг: 0.0/0 |
Стать партнером | Купить рекламу
Стать партнером | Купить рекламу
Погода, Новости, загрузка...
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа

Личное меню

Личных сообщений:
Вы вошли как: Гость
IP : 3.17.186.218
Гости
Днюха:
Ты тут: Дня(ей)
Пол:

Реклама от AVA

Полезное
  • Скачать Рефераты
  • Размеры одежды
  • Штрих-код на упаковке
  • Таблицы калорийности
  • Классификация пищевых добавок с кодами Е
  • Сроки выведения спиртного из организма

  • Новости Партнеров

    Зарегистрируйся

    Экономим на покупках
    Бонусы за все on-line покупки

    Друзья сайта
    Эротика и Развлечения

    PHOTOSHARA-бесплатная компьютерная обработка ваших фото
    Aukro.ua

    Поиск

    $ var bnrand = Math.round(Math.random() * 100000); document.write('');
    Стать партнером | Купить рекламу
    Бонусы за все on-line покупки
    Rambler's Top100 Счетчик тИЦ и PR. Для анализа сайта в поисковых системах кликните на счетчике!
    Copyright SvEn © 2024