Приветствую Вас Гость | RSS
Среда
24.04.2024, 23:05
Все для тебя
Главная Регистрация Вход
Меню сайта

Категории раздела
Красота и Здоровье [436]
Женское Здоровье [7]
Ах эта свадьба.... [1]
Ты беременна [7]
Диеты [45]
Книги и Журналы [19]
Кулинария [54]
Истории из жизни [38]
Ты - Женщина [40]
Интимные подробности [19]
Светская жизнь [10]
Скачать МР3 [165]

Новости Партнеров

Реклама
Стать партнером | Купить рекламу

Последнее на Форуме

Наш опрос

Вы читаете в туалете?
Всего ответов: 180

Контакты

Инна 405888937
Юрий 488804488

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Главная » 2008 » Февраль » 27 » Найкращі рецепти страв з курятини
Найкращі рецепти страв з курятини
20:02
Бонусы за все on-line покупки


Курятина - продукт універсальний та дуже вигідний для сімейного бюджету. З неї можна приготувати як перші страви - різноманітні супи та бульйони, так і другі - варену або смажену курку чи холодні закуски, а також додавати в салати, тим самим роблячи їх не тільки смачними, а й поживними. До того ж, куряче м'ясо набагато ніжніше ніж свинина або яловичина та містить велику кількість легкозасвоюваних білків, жирів та вітамінів. Отже, сьогодні ми готуємо курятину за новими рецептами та дивуємо своїх домашніх.


Курка фарширована



Щоб приготувати цю страву, вам доведеться постаратися, але воно того варте. З курки середнього розміру акуратно зніміть шкіру (відкладіть її - вона нам ще знадобиться) та відокремити м'ясо від кісток. Тепер це м'ясо пропустіть через м’ясорубку разом з білим хлібом, розмоченим в молоці та однією крупною цибулиною і додайте до цього фаршу 2 сирих яєчних жовтки та спеції. Готовий фарш ретельно перемішайте та наповніть ним курячу шкіру, яка в нас залишилася, а потім зашийте її грубими нитками та просмажте в духовці до готовності, час від часу поливаючи олією.

Для найлінивіших - курка на солі. Візьміть одну пачку крупної солі та висипте її на глибоку форму, яку можна ставити в духовку. Тепер ми миємо курку (чим вона більша, тим більше солі нам потрібно для приготування) та кладемо її на сіль. Це все. Справа в тому, що додавати олію, майонез чи спеції не потрібно, так як соляні пари все зроблять за вас. Готувати таку „ліниву” курку треба приблизно одну годину до появи хрусткої коринки.

Курка з начинкою




Спочатку приготуйте таку суміш: 2-3 столові ложки оливкової олії плюс ложка меду та трохи тертого часнику і, звичайно, улюблені спеції. Цією медовою масою треба ретельно натерти курку повністю, навіть всередині і поставити її в розігріту духовку. А начинку можете обирати яку завгодно, наприклад, до кислої капусту додайте гриби, пасеровану цибулю та кулінарні трави, або підійде звичайна гречана каша з курячою же печінкою чи варений рис з цибулею та морквою. Секрет в тому, що начинку треба додати до курки за 15 хвилин до того, як ви виймете її з духовки.

Курка по-французьки



Наріжте сиру курку невеликими шматочками та просмажте майже до готовності, після чого додайте дві пасеровані цибулі, декілька порізаних кільцями помідорів, декілька дольок часнику, банку білої квасолі, трохи маслин та 100 грамів червоного вина та зробіть маленький вогонь. Коли все це добре протушкується, ви зможете почастувати гостей найсмачнішою стравою разом з гарніром із рису.

Курка по-філіпінськи



„Родзинкою” такого рецепту є особливий соус: перемішайте 2-3 столових ложки лимонного соку, 2 ложки джину, 4 - кетчупу, перець, сіль і давлений часник та замаринуйте курку в ньому приблизно годин на 5. А потім покладіть її у форму та запечіть в духовці як і звичайно, посипавши зверху тертим сиром.

Курка в сметані



Філе промийте, наріжте маленькими шматочками і обсмажте до золотистого кольору. В цей час, поки філе готується, наріжте гриби (бажано шампіньйони і чим більше, тим смачніше вийде) та додайте їх на сковороду тоді, коли курка буде майже готова, щоб вони трохи протушкувалися. Після цього додайте ще 250 грамів нежирної сметани, спеції та тушіть 20 хвилин під закритою кришкою.

Курка „два в одному”



Це дуже економічний варіант, адже таким чином можна приготувати одразу дві страви. По-перше, зваріть цілу курки і приготуйте бульйон, додавши в каструлю нарізані овочі, а готову курку вийміть та розріжте на шматочки, які необхідно обваляти в клярі. Для його приготування в сирий яєчний жовток треба додати трохи кип’яченої води та борошна і перемішувати ще все, доки суміш не стане такою густою як манна каша. Тепер можна смажити курку на маленькому вогні до повної готовності, а подавати на стіл краще з гарніром з печеної картоплі.

Рулет



Пів кілограму курячого філе наріжте пластами, відбийте як слід та посоліть-поперчіть. Тепер викладіть їх в одну лінію, а зверху покладіть на них начинку з обсмажених грибів, пасерованої цибулі та тертого сиру. А потім все це зверніть рулетом, добре перев’яжіть грубою ниткою та випікайте в духовці при невеликому вогні приблизно 40 хвилин.

Курка з ананасами



Вам знадобляться такі продукти: банка консервованих ананасів, стакан ананасного соку, 2 столових ложки соєвого соусу та 3 ложки майонезу. Зробіть з цього всього маринад, в якому залиште курячі голені (приблизно 1,5 кілограми) на 2 години. А в цей час ананаси подрібніть у блендері та також додайте до маринаду. Через 2 години покладіть курку в глибоку сковороду та запікайте її в гарячій духовці, не забуваючи поливати ананасним маринадом.

Кавова курка



Візьміть курку середнього розміру, зніміть з неї шкіру та наріжте м’ясо на рівні шматки середнього розміру. Тепер головна „родзинка” страви - це пів стакана свіжозавареної натуральної кави, яку треба змішати в каструлі з такими інгредієнтами як 1/3 стакану кетчупу, 3 ложки соєвого соусу, 2 ложки лимонного соку, 1 - оливкової олії та 2 ложки цукру. Таку суміш поставте на вогонь та доведіть до кипіння, а потім зменшить вогонь та ще проваріть хвилин 5. І останній крок - покладіть курячі шматочки в спеціальний посуд для духовки, щедро залийте цим соусом та запікайте протягом години, час від часу поливаючи залишками соусу.

Крильця з коринкою



Така страва може йти як з гарніром, так і бути окремою закускою для вечірки. Для початку приготуйте спеціальний соус - змішайте декілька зубчиків чавленого часнику, 2 столових ложки гірчиці та стільки ж соєвого соусу та 2 столових ложки майонезу. Тепер кожне крильце обмакніть в цей соус та поставте на 2-3 години в холодильник. Після цього виложіть крильця у посуд для випікання, змазаний олією та запікайте в духовці хвилин 20 при температурі 200 С, час від часу поливаючи страву залишками соусу, а потім переверніть крильця на інший бік та заждіть ще 10 хвилин, щоб вони добре протушкувалися. Готову закуску розкладіть на великій тарілці на листя зеленого салату та прикрасьте все нарізаними помідорами, огірками та маслинами.



Последние новости:
Категория: Кулинария | Просмотров: 2870 | Добавил: all4you | Рейтинг: 0.0/0 |
Стать партнером | Купить рекламу
Стать партнером | Купить рекламу
Погода, Новости, загрузка...
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа

Личное меню

Личных сообщений:
Вы вошли как: Гость
IP : 3.144.84.155
Гости
Днюха:
Ты тут: Дня(ей)
Пол:

Реклама от AVA

Полезное
  • Скачать Рефераты
  • Размеры одежды
  • Штрих-код на упаковке
  • Таблицы калорийности
  • Классификация пищевых добавок с кодами Е
  • Сроки выведения спиртного из организма

  • Новости Партнеров

    Зарегистрируйся

    Экономим на покупках
    Бонусы за все on-line покупки

    Друзья сайта
    Эротика и Развлечения

    PHOTOSHARA-бесплатная компьютерная обработка ваших фото
    Aukro.ua

    Поиск

    $ var bnrand = Math.round(Math.random() * 100000); document.write('');
    Стать партнером | Купить рекламу
    Бонусы за все on-line покупки
    Rambler's Top100 Счетчик тИЦ и PR. Для анализа сайта в поисковых системах кликните на счетчике!
    Copyright SvEn © 2024